Včeraj je naše kraje obiskal Dedek Mraz!

Na svoji praznično okrašeni kočiji se je najprej popeljal skozi Spodnjo Idrijo, kjer ga je že v starem delu vasi pričakalo kar veliko število otrok. Na trgu se je za nekaj trenutkov tudi ustavil in nagovoril otroke, nato pa je pot nadaljeval proti Idriji. Med potjo se je ustavil tudi pri stanovalcih doma upokojencev na Marofu, jim zaželel zdravja in veselja v prihajajočem letu in se dodatno zahvalil vsem zdravstvenim in ostalim delavcem doma, ki v teh težkih časih skrbijo za stanovalce.
.
Pridna konjička sta ga nato popeljala naprej do Idrije, kjer je prav tako pozdravil stanovalce doma upokojencev, od tam pa se je podal na pravo malo turnejo po mestu. Celotno pot so ga iz pločnikov spremljali otroci s starši in sploh se ne spomnimo kdaj smo nazadnje videli toliko sreče in nasmejanih obrazov, tako majhnih kot velikih.
.
Po skoraj treh urah vožnje po ulicah se je Dedek Mraz moral odpraviti naprej, vendar pa je obljubil, da se bo danes ustavil v TV studiu Idrijskih novic, kjer se bo pogovoril z voditeljico programa Vesno Marinac. Z našo pomočjo pa se bodo v program vključili tudi otroci iz različnih krajev Idrijskega in Cerkljanskega. Vabljeni k ogledu!
.
Po obisku v TV Studiu bomo v sodelovanju z Zavodom za turizem Idrija v podhodu Magazina, na Mestnem trgu in pri Osnovni šoli v Idriji postavili velike panoje z njegovo fotografije, kjer se bodo lahko otroci fotografirali z Dedkom Mrazom.
.
Iz srca se zahvaljujemo kočijažu Milanu Moretu in Mirku za mojstrsko vožnjo po idrijskih ulicah, g. Severju, ki nam je odstopil prostor, da so si dedkovi konji lahko malo odpočili in seveda Dedku Mrazu, ki si je kljub natrpanemu urniku vzel čas in razveselil tudi naše otroke. Hvala!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja