Počitniško varstvo

POČITNIŠKO VARSTVO 2020

Varstvo bo potekalo v prostorih Mladinskega centra Idrija od ponedeljka 29. junija do PETKA 31. julija 2020, med tednom od 7.00 do 16.00.

Program je v prvi vrsti namenjen otrokom od 1. do 4. razreda osnovne šole, prijavite pa lahko tudi starejše otroke, v kolikor bo prijav veliko bomo organizirali dodatno skupino in prosto mesto zagotovili vsem otrokom.

V ceno so vključeni stroški varstva, vzgojnega osebja, prehrane (dve malici in kosilo) ter materialni stroški.

Prijavnica je obljavljena na naši spletni strani , izpolnjeno nam vrnite najkasneje do 12.6.2020, na naslov: ZPM Idrija, Mestni trg 11,5280 IDRIJA  ali pošljite skenirano na mail zpmidrija@gmail.com. Lahko jo oddate tudi v pisarni ZPM Idrija na Mestnem trgu 11 (poleg davčnega urada).

Prijave sprejemamo po vrstnem redu prispetja, do zapolnitve prostih mest.

 


V času poletnih počitnic organiziramo 4 tedensko dnevno varstvo za otroke od 1. do 4. razreda osnovne šole. Varstvo poteka vsak dan, od ponedeljka do petka, od 7.00 do 16.00 pod vodstvom dveh vzgojiteljic. V primeru velikega števila prijavljenih otrok na pomoč priskočijo tudi naši prostovoljci. Otroci v varstvu dobijo zajtrk, malico in toplo kosilo.

Dopoldneve tako preživljajo v družbi prijateljev ob različnih ustvarjalnih in športnih aktivnostih, ob igri na prostem in sprehodih v naravi. Vključujemo se tudi v program Počitnikarije, kjer se odvijajo različne delavnice in dogodki.