Počitniško varstvo se končuje, poletje pa nadaljuje!

Prišli smo do konca skoraj 5-tedenskega počitniškega varstva. Zadnji teden smo v nekoliko manjši skupinici (18 otrok) zopet preživeli na zabaven počitniški način. V ponedeljek smo ponovno tekmovali v spretnostnih in miselnih štafetnih igrah, torek pa smo park pred MC-jem zamenjali kar za otroška igrala v Spodnji Idriji, kamor nas je odpeljal avtobus.

Sredo smo namenili ustvarjanju. Pridni in zagnani smo ustvarili veliko zanimiv izdelkov, ki pa že čakajo na posebno razstavo na prihajajočem letovanju.

Za zadnji dan je bil določen četrtek. Po dolgem času je padla odločitev: še enkrat smo priredili turnir v namiznem nogometu. Treniramo namreč vsak dan od jutra pa dokler ne gremo domov. Tekme so bile napete in glasne, najboljši “nogometaši” pa so bili veseli lepih nagrad.

Sedaj pa je čas za konec naših dogodivščin iz počitniškega varstva. Ob tej priliki se lepo zahvaljujemo Mladinskemu centru Idrija za prostore, gostilni Kos za polnjenje naših želodčkov, vzgojiteljicam Petri, Mii in Moniki, ter seveda staršem za zaupanje. Pa otrokom za hrup, smeh, ubogljivost, nagajivost, nerodnost,… in še bi se lahko naštevalo 🙂

Na petkov dan želimo srečen povratek celotni ekipi iz Poreča, v naslednjih dneh pa obljubljamo razigrane objave z letovanja v Seči.

Pozdravček!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.