LETOVANJE 2019

Obveščamo vas, da so za letovanje v Poreču vsa mesta že zasedena, za Sečo pa je na voljo le še nekaj mest. 

 

In napočil je čas, da začnemo s prijavami na letovanje 2019. Prijavnice bodo otroci danes, 6. maja, dobili v šoli, zato pobrskajte po šolskih torbah. Prijavnico lahko natisnete tudi na spodnji povezavi.

Prijavnica 2019

V celoti izpolnjeno prijavnico lahko oddate osebno v pisarni na Mestnem trgu 11 v Idriji (prostori poleg davčnega urada) ali pa nam jo pošljete po pošti. Število mest je omejeno zato bomo prijave upoštevali glede na čas prejema.

Letovanji bosta potekali na dveh lokacijah v naslednjih terminih:

POREČ: petek, 19.julij do petek, 26. julij 2019
CENA: 200 €

Počitniški dom leži v naselju Špadiči v neposredni bližini morja, od centra Poreča je oddaljen manj kot 2 km. Dom obdaja borov gozdiček s klopmi, mizami in igrali, ki omogoča izvedbo različnih dejavnosti tudi v vročem vremenu.

SEČA pri Portorožu: petek, 26. julij do sobota, 3. avgust 2019
CENA: 230 €

Letovišče se nahaja na gričevnatem polotoku nad marino Lucija. Otroci so nastanjeni v bungalovih z 8 ležišči. Letovišče ima tudi lastno igrišče in skupne prostore. Okolica ponuja obilico aktivnosti za zabavno poletno kolonijo.

Nudimo tudi ZDRAVSTVENA IN SOCIALNO SUBVENCIONIRANA LETOVANJA!

Zdravstveno subvencionirano letovanje je namenjeno otrokom s pogostejšimi zdravstvenimi težavami in je odobreno s strani osebnega zdravnika. Potrdila za zdravstveno letovanje boste lahko oddali naknadno.

Socialno subvencionirano letovanje je namenjeno vsem otrokom iz socialno ogroženih družinZa uveljavljanje znižane cene plačila na podlagi socialnega stanja družine, nam poleg prijavnice pošljite tudi fotokopijo odločbe o otroškem dodatku.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.