Počitniško varstvo in počitnikarija (1.teden)

Za nami je prvi teden počitniškega varstva, ki smo ga preživeli aktivno, sproščeno in ustvarjalno. Po uvodnem spoznavanju smo se v ponedeljek igrali na dvorišču, ustvarjali in spletli nova prijateljstva.

V torek nas je čakal pohod na Razpotje, ki je bil geološko obarvan – opazovali smo spreminjanje kamnin ob poti in s kislino testirali različne vrste kamnin. Ugotovili smo, da je to območje zelo raznoliko, saj tu poteka prelom. Poleg tega, da smo se naučili veliko novega, smo tudi uživali na svežem zraku, v lepem vremenu in družbi prijateljev.

Sreda je bila namenjena ogledu filma Kung fu panda 4 v Filmskem gledališču Idrija, ob katerem smo se pošteno nasmejali in trepetali ob napetem zaključku zgodbe. Preostali čas smo izkoristili za športne aktivnisti pred MCIjem – balinanje, badminton, frizbi, košarka in ostale igre so nam popestrile dan. Po kosilu je bil tudi čas za risanje in pobarvanke.

V četrtek smo se udeležili plesne delavnice z Ano Trček v Plesnem klubu Idrija, kjer smo se naučili hip hop koreografijo in jo skupaj odplesali.

Teden smo zaključili s sprehodom po Rakah in igranjem v Mejci. Bil je izredno razgiban, zapolnjen in poln smeha. Zdaj pa smo že v pričakovanju prihajajočih aktivnosti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja