Seča, 4. dan

V Seči se je tudi danes dogajalo! Po bujenju smo naš običajen tek preskočili in telovadbo izvedli kar na igrišču, saj so nebo prekrivali debeli oblaki. Res nas je nekaj kasneje dosegel šibek dež, kar pa smo izkoristili za krašenje naših majic. Še preden smo jih okrasili, je Sonce pregnalo oblake, mi pa smo se z našimi novimi majicami prestavili čez cesto v Formo Vivo, kjer smo po skupinah zapozirali pred fotografskim objektivom. Pri domu smo se slikali še skupinsko, nato pa smo majice pospravili na varno mesto v kovčke, prijavljeni so odigrali turnir v nogometu, ostali pa smo hitro skočili še na plažo in nekajkrat zaplavali, in že je napočil čas za kosilo.

Med popoldanskim prostim časom je cel dom vrvel; odigrali smo mnogotere igre za turnir v pingpongu, v jedilnici pa smo po finalnem dvoboju turnirja v Dobblu za zmagovalko razglasili Nušo.

Popoldne smo se spet posvetili vesoljskim tematikam, kar smo nekateri slutili že po vesoljskem okrasju, ki se je kar čez noč pojavilo v jedilnici. Izvedli smo vesoljsko strateško igro: po mešanih skupinah smo švigali med po planetih poimenovanih postajah in zbirali potrebščine za osvajanje vesolja. Pri vsakem vzgojitelju nas je čakalo prgišče nalog, ki smo jih morali opraviti, da bi pridobili vse potrebno. A to še ni vse, da je bila mera polna in naš korak bolj uren, nas je med šviganjem lovil vzgojitelj Matic, našemljen v črno luknjo. Izzivi niso bili enostavni, a vsem nam je uspelo pridobiti zavidljivo količino potrebščin ravno do večerje. Tudi po njej smo bili pridni, pričeli smo še s turnirjem badmintona, nato pa smo si mlajši privoščili kino večer, starejši pa skočili na plažo in z nočnim kopanjem nadoknadili vse popoldne izpuščene skoke, plavanje in ostale vodne vragolije. Ko smo se vrnili v dom, smo popadali po posteljah in z zasluženim počitkom okronali današnji dan.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja