Letovanje Poreč 6 dan

Vsi skupaj ne moremo verjeti, da bo danes že naša zadnja noč na letovanju. Več o tem kaj se nam dogaja danes vam bomo poročali jutri dopoldne, sedaj pa si poglejmo kaj smo počeli včeraj.

Zbudili smo se v lepo sončno jutro. Po jutranji telovadbi smo se odpravili na plažo kjer smo bili dogovorjeni, da bodo otroci lahko šli na napihljiva igrala. Zaradi velikega zanimanja smo otroke razdelili v dve skupini. Vsaka skupina je na napihljivih igralih uživala celo uro. Ostali, ki si na igrala niso želeli so se zabavali na plaži ali pa čofotali v morju.

Po kosilu so bile na vrsti delavnice. Izdelovali smo obeske iz gipsa. Otroci so se zelo lepo potrudili in naredili res čudovite izdelke.

Popoldne smo se zopet odpravili na plažo. Raziskovali smo podvodni svet, svet pod peskom, skakali smo v vodo in si privoščili sladoled.

Zvečer je sledila večerna animacija TV PROGRAM. Vsi udeleženci letovanja smo sodelovali s točko v programu. Otroke smo razdelili v enakovredne skupine in pripraviti so morali svojo točko. Na programu so bila poročila, vreme, reklame, kuharska oddaja, resničnostni šov ljubezen po domače, telenovela in šov preživetje v naravi. Neverjetno kako v kratkem času so otroci pripravili izjemno točke. Za konec smo še zaplesali in se odpravili spat.

dav

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja