AKCIJA VALOVI OTROŠKEGA SMEHA

Zveza prijateljev mladine Idrija je organizator letovanj za otroke z Idrijskega in Cerkljanskega že več kot 50 let. V ponos in zadovoljstvo nam je, da zanimanje za naša letovanja iz leta v leto raste.

Počitnice z nami otrokom predstavljajo edinstveno izkušnjo in v prvi vrsti krepijo njihovo samostojnost. S skrbno izbrano skupino prostovoljcev/vzgojiteljev in izdelanim tedenskim programom pripravimo nepozabne počitnice, kjer otroci svoj prosti čas preživijo kakovostno, ustvarjalno in aktivno. V družbi starih in novih prijateljev tako ustvarjajo mnoge lepe spomine, ki jim bodo ostali za vedno.

Iz prejetih prijav na letovanje, ki smo jih začeli zbirati po prvomajskih počitnicah je jasno, da želijo z nami letovati številni otroci iz socialno ogroženih družin, ki bodo letovali popolnoma brezplačno. VALOVI OTROŠKEGA SMEHA je akcija s katero si v Zvezi prijateljev mladine Idrija prizadevamo zagotoviti subvencionirano ceno počitnic na morju in vsaj teden brezskrbnih počitnic omogočiti vsem otrokom, ne glede na njihovo družinsko situacijo.

Neprecenljiv partner pri organizaciji letovanj ste tudi donatorji. Z vašo donacijo in neizmerno srčnostjo omogočimo letovanje tudi tistim otrokom, ki si ga drugače ne morejo privoščiti.

Zaradi vsesplošnega zvišanja cen hrane in energentov se marsikatera družina spopada še z večjo stisko kot v preteklih letih. Prav tako pa so se iz istega razloga močno povišale tudi cene nastanitev in s tem organizacije naših letovanj, zato letos vašo pomoč potrebujemo še bolj nujno kot prej.

Poleg poslanega sms sporočila lahko donirate tudi z nakazilom na naš transakcijski račun.

ZPM IDRIJA, Mestni trg 11, 5280 Idrija
TRR: 0475 2000 0296 288 odprt pri Novi KBM d.d.
koda namena: CHAR
namen: donacija za letovanje otrok

referenca: SI00 12022

Prosimo pomagajte – vsaka donacija šteje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja