Misija: KOLONIJA!

Preteklo soboto smo se v prostorih Mladinskega centra Idrija zbrali vsi sodelujoči pri letošnjih letovanjih v Poreču in Seči.

Na naše povabilo se je prijazno odzvala tudi dr. Majda Troha, ki nam je v uvodnem delu podala ogromno uporabnih informacij glede ukrepanja v primeru različnih bolezni in alergij pri otrocih ter se z nami sprehodila čez trenutne smernice in veljavne ukrepe za preprečevanje širjenja virusa Covid-19, ki jih bomo morali dosledno upoštevati tudi na letovanju. Dr. Majdi Troha se iskreno zahvaljujemo za odziv na naše povabilo in vse podane informacije, ki jih bomo zagotovo uporabili pri našem delu. V nadaljevanju nam je nekaj besed namenila tudi predsednica komisije za letovanja, Anja Velikonja, ki nas je z nekaj spoznavnimi igrami lepo ogrela za nadaljnje planiranje poletnega dogajanja.

Nazadnje pa se je vseh 18 vzgojiteljev, 2 pedagoški vodji in 2 medicinski sestri lotilo sestavljanja programa za letovanji. Ideje so kar deževale in prav hitro smo imeli zapolnjene vse dni, ki jih bomo preživeli v družbi otrok v Poreču in Seči. Čeprav bo potrebnega precej prilagajanja trenutni situaciji, smo prepričani, da smo uspeli sestaviti program, s katerim bomo otrokom ponovno pričarali nepozabne počitnice na morju. Mi že komaj čakamo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja