🍁 OKTOBER 🍁

S ponovno uvedbo šolanja na daljavo za kar veliko število otrok, se je izkazalo, da nekatere družine še vedno nimajo primerne opreme za izvajanje pouka na daljavo. S pomočjo naših prijateljev, donatorjev, smo v spletni dobrodelni akciji, kar hitro našli opremo za dve družini, ki prej pogojev za delo nista imeli. Prav tako smo, v sodelovanju z ZPMS in A1 Slovenija, z brezplačnimi modemi za brezžični internet opremili kar 5 družin iz naše občine in tako njihovim šoloobveznim otrokom omogočili sodelovanje pri pouku. Veseli smo, da smo s svojim delom družinam vsaj nekoliko olajšali to težavno obdobje.

Tudi drugače smo bili oktobra delavni, saj smo se s polno paro pripravljali na program jesenskih počitnic in se veselili, da bomo lahko otrokom spet ponudili zanimive prostočasne aktivnosti. Pa nam jo je tudi tukaj zagodla epidemija in smo program morali v zadnjem trenutku odpovedati, saj je bila izvedba aktivnosti ob upoštevanju strogih ukrepov žal nemogoča.

Upamo, da so otroci vseeno preživeli lepe, ustvarjalne in aktivne počitnice v družinskem krogu z veliko zabave in gibanja na svežem zraku. Mi pa že razmišljamo o aktivnostih, ki jih bomo pripravili, ko se bomo končno lahko spet družili.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja