Zaključek počitniškega varstva in nadaljevanje Počitnikarije 2020

Pretekli teden smo zaključili s počitniškim varstvom, ki smo ga organizirali za otroke od 1. do 4. razreda osnovne šole. Tekom pet tedenskega varstva se nam je pridružilo 56 različnih otrok. Nekateri so se imeli v varstvu tako lepo, da so predvideno varstvo še podaljšali za kakšen teden. Zadnji teden je minil precej mirno, saj je bilo v varstvu manjše število otrok kot v preteklih tednih. Živahneje je bilo v sredo, ko smo v Mejci organizirali veliko rudarsko strateško igro pri kateri so se otroci dobro razgibali. Ostale dni smo kot običajno preživljali v senčki in se igrali.

V okviru Počitnikarije 2020 smo v sodelovanju z Društvom Zakonctedna preizkusili v vožnji po novem bike parku v Idriji. Otroci so bili več kot navdušeni.

Tudi v tem tednu smo otrokom pripravili dve aktivnosti:

Torek, 4.8. bomo izdelovali  ORIGAMI DINOZAVRE. Zaradi slabše vremenske napovedi se dobimo ob 10.00 v prostorih TIC-a. Zaključili bomo ob 11.30. Ker bomo v zaprtem prostoru ne pozabite na MASKE.

Četrtek, 6.8. se bomo odpravili na POHOD NA PŠENK. Dobimo se ob 9.00 na Trgu sv. Ahacija pri vodnjaku. Povratek nazaj v Idrijo bo predvidoma ob 12.00. OTROCI NAJ IMAJO S SEBOJ MALICO! V primeru slabega vremena pohod odpade.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja