Letovanje v Seči – 3. dan

Zbudili smo se v deževno nedeljsko jutro. Da je bilo zares nedeljsko, smo izpustili jutranjo telovadbo in se naspani odpravili na zajtrk. Ker se je dež odločil, da bo danes sodeloval na našem letovanju, so naše aktivnosti potekale v notranjosti. V dopoldanskem času smo se tako učili plesa, pisali razglednice in ustvarjali dekoracijo za našo letošnjo temo letovanja – junglo. Vsak izostanek dežnih kapelj smo izkoristili za zunanje aktivnosti, preostanek pa preživeli v notranjosti bungalovov, kjer so nastajale izvirne zgodbe o jungli.

Po popoldanskem počitku smo se odločili preveriti še našo srečo, zato smo odigrali tombolo ter prejeli čudovite nagrade. Nebo nas je nagradilo in nam podelilo nekaj minut lepega vremena, zato smo lahko odšli na sprehod pred večerjo.

Po večerji smo spoznavali izvirne zgodbe o jungli, v kateri so nastopale različne živali pa tudi pustolovci, piloti in družine. Imeli pa smo še dovolj časa, da smo nadoknadili včerajšnjo Knjigo rekordov. Postavili smo rekord rekordov vseh let pri hranjenju s piškotom brez rok in nove rekorde pri podiranju lončkov s pomočjo balona.

Ni kaj, danes se je veliko dogajalo in prav nič nam ni bilo dolgčas, čeprav nas je dež spremljal cel dan. Sedaj se pa nadejamo lepega vremena do konca našega letovanja.

dav

dav

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.