Letovanje Poreč 3. dan

Kako hitro čas beži. Za nami je že tretji dan letovanja, ki so ga zaznamovale čarovnice in čarovniki.

Zbudili smo se kot običajno, telovadili, pozajtrkovali in lično pospravili sobe. Otroci se vsak dan izjemno potrudijo in lepo pospravijo sobe, saj ocenjevalna “komisija” vsak dan strogo oceni pospravljenost sob. Vendar so naši otroci tako pridni, da so vsak dan sobe za čisto desetko.

Po dopoldanski plaži smo se dobro najedli, nato malo počivali saj je popoldne sledila prava čarovniška igra. Tekmovali smo namreč v Čarovniški strateški igri, cilj igre pa je bil dobiti vse sestavine za pripravo čarovniškega napoja. Otroci so bili razdeljeni v deset enakovrednih skupin, soočiti pa so se morali z različnimi nalogami. Razmigovali so možgančke z malimi sivimi celicami, telovadili, plesali, peli, in še in še, in to vse za to, da so dobili potrebne sestavine za pripravo napoja. Da pa igra ne bi bili preveč enostavna sta jim igro zamešali muc in čarovnica, ki sta jim pobirali sestavine. Ko je zmagovalna skupina dobila vse sestavine je nato še zmešala čarobni napoj in igra se je zaključila.

Zvečer pa je sledilo presenečenje. Obiskal nas je namreč čisto pravi čarovnik oziroma čarodej Roman Frelih. Pokazal nam je mnogo trikov, ki jih nismo in nismo znali razvozlati.

Gospodu čarovniku se na tem mestu lepo zahvaljujemo, ker nas je obiskal.

Po čarovniškem večeru, smo še prebrali pravljice in glasno zasmrčali. Jutri je namreč nov dan …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja