Teden otroka 2021

V ponedeljek 4.10.2021 se pričenja letošnji TEDEN OTROKA. V času tedna otroka smo pri Zvezi prijateljev mladine Idrija pripravili pester program za otroke vseh starosti.
 
➡️ Vse delovne dni bodo v popoldanskem času v mestni dnevni sobi Pr’ Golitu na voljo najrazličnejše družabne in druge igre.
 
➡️ V torek od 15.00 do 18.00 bo Mladinski center Idrija v središče mesta ponovno pripeljal svojo MiCI in mestno igrišče! Poleg druženja boste lahko igrali gigantski človek ne jezi se, različne igre z žogo, skakali ristanc in tekmovali v različnih igrah. Za počitek se boste lahko udobno namestili na počivalnike.
 
➡️ V sredo od 16.00 do 18.00 Društvo Zakonctedna pripravlja pravi mestni poligon za skiroje in kolesa. Vabljeni vsi navdušenci vožnje po dveh kolesih in koleščkih, da preizkusite svoje spretnosti in se morda tudi naučite nekaj novih trikov.
 
➡️ V četrtek od 16.00 do 17.00 pa si boste na mestnem trgu lahko ogledali cirkuško predstavo Cirkusa Arbadakarba. Cirkuško-čarovniška predstava ARBADAKARBA vsebuje mnoge elemente, ki jih lahko najdete v pravem cirkusu! Tako ne bo manjkalo čarovnij, žongliranja, akrobatike, smeha in zabave.
 
Naj bo vsak dan razigran!
.
PS: V primeru slabega vremena dogodki odpadejo.
         Starejši od 15 let morajo izpolnjevati pogoj PCT

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja