ZIMSKE POČITNICE 2018

Skoraj so že tu zimske počitnice. Tudi tokrat vam ne bo dolgčas saj smo pripravili zanimiv počitniški program. Otroci bodo danes prijavnice že dobili v šoli in pričakujemo, da bodo mesta kar hitro zasedena.

Če vaš otrok prijavnice ni prinesel domov ali pa ste jo izgubili, jo lahko natisnete tukaj.

Počitniški program bo sledeč:

Ponedeljek, 19.2. PLAVANJE v Termah Cerkno. Prispevek 3€ oddajo otroci na avtobusu.
Odhod iz avtobusne postaje v Idriji ob 9.15 uri, iz Sp. Idrije ob 9.25 uri. V Cerknem se dobimo ob 9.45.  Nazaj v Sp. Idrijo se vračamo ob 13.50 in v Idrijo ob 14.00 uri. OTROCI NAJ IMAJO S SEBOJ VSE ZA KOPANJE IN MALICO!

Torek, 20.2. TRAMPOLIN PARK WOOP .Prispevek 7€ oddajo otroci na avtobusu.
Odhod iz avtobusne postaje: v Cerknem ob 7.00, iz pSp. Idrije ob 7.20, iz pIdrije ob 7.30  (označite odhod). V Idrijo se vračamo ob 14.00 uri, v Cerkno ob 14.30. Avtobus iz Cerkna bo organiziran, če bo dovolj prijav. OTROCI NAJ IMAJO S SEBOJ ŠPORTNO OPREMO IN MALICO!

Sreda, 21.2. Se želiš preleviti v uličnega gangsterja? Prijavi se na delavnico ULIČNI HIP HOP.  V dvorani Plesnega kluba Idrija od 10.00 do 12.00. S seboj prinesi športne copate.

Četrtek, 22.2. LEGO ROBOTIKAV Mladinskem centru Idrija od 10.00 do 13.00
Prispevek za delavnico znaša 12 €. Mesto na delavnici si rezerviraš s predhodnim nakazilom na račun. Položnico vam bomo poslali po prejeti prijavi. Spoznali bomo osnove robotike in programiranja s pomočjo vedno priljubljenih LEGO kock.
Na prijavnici boš označil v katero delavnico spadaš:
Delavnica robipionirček je namenjena otrokom od 6 do 11 leta.
Delavnica robimojster je namenjena otrokom od 12 leta naprej.

Petek, 23.2.CERKNO: Plesne delavnice z Janjo Kravos: BALETNI ŽIV ŽAV. V Večnamenskem centru Cerkno (bivši dijaški dom) od 10.00 do 12.00.
Petek, 23.2. IDRIJA: Ustvarjalne delavnice – KNJIŽNI KAZALNIKI
V Mladinskem centru Idrija od 10.00 do 11.30

Pogosto se dogaja, da starši otrokove odsotnosti ne odpovedo in s tem onemogočijo udeležbo na aktivnosti drugemu otroku. Odločili smo se, da če se otrokova odsotnost ne sporoči, naslednjič njegovo prijavo zapišemo na konec čakalne vrste.

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO. POVEČANJE KAPACITET NI MOŽNO. PROGRAM SE BO IZVAJAL V PRIMERU ZADOSTNEGA ŠTEVILA PRIJAV.

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>