Veseli december

Pravljičnega decembra bo kmalu konec. Pa si poglejmo nekaj utrinkov tega tedna in kaj nas v prihodnjih dneh še čaka.

Ta teden je bil nekaj prav posebnega. Dedek Mraz je najprej otroke obiskal v Sp. Idriji, nato v Godoviču in še v Idriji na Mestnem trgu, potem se je odpravil še v Cerkno, Šebrelje in Novake. Pot bo sedaj nadaljeval še v Črni Vrh, ko bo otroke obiskal v soboto, 23. decembra ob 9.00., potem si bo malo odpočil in v torek, 26. decembra ob 18.00 obiskal še otroke na Vojskem. Obhod po idrijski in cerkljanski bo zaključil v petek, 29.12., ko bo ob 18.30 obiskal še otroke v Cerknem v Ledeni pravljični deželi.

DSC_0641p

Včeraj je bil za učence 7.,8. in 9. razredov osnovnih šol in gimnazijce prav poseben dan. Za njih smo namreč v telovadnici gimnazije organizirali koncert reperjev Challe Salle, Nipke in Trkaj. Pogled na polno telovadnico otrok, ki se zabavajo je bil izjemen.

DSC_0684p2

V nadaljevanju pa poglejmo kaj nas še čaka v prihodnjih dneh.

Danes, 22. decembra, bodo na Vojskem v CŠOD – ju ob 16. uri za otroke organizirane prednovoletne otroške delavnice.

Peka piškotov - Godovič

 

V soboto, 23. decembra bodo v Godoviču – v župnišču ob 9.30 pekli božične piškote.

 

 

V sredo, 27.12. bodo otroci pekli praznične piškote v Orehku, v četrtek, 28. 12. ob 10. uri pa v Pokriti tržnici v Idriji.

V sredo, 27.12. bodo v Idrijskem filmskem gledališču brezplačno predvajali risanko Božičkov vajenec in Čarobna snežinka, v četrtek, 28.12. pa risanko Ježek in Vran pričarata božič.

Božičkov vajenecJežek in vran

 

 

 

 

 

 

 

 

visitcerkno_novice_2017_ledena_pravljicna_dezela_12

 

Cerknem bodo organizatorji (Občina Cerkno), v četrtek, 28.12.  otvorili Ledeno pravljično deželo .

 

 

 

 

 

Še zadnjo ustvarjalno delavnico v letu 2017 pa bodo izvedli v Črnem Vrhu v prostorih KUD Sloge v soboto, 30.12. ob 9.00 – izdelovali bodo koledarje.

Silvestrovanje z animacijo za otroke bo v nedeljo, 31. 12. ob 17. uri na Mestnem trgu v Idriji.

 

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>