POČITNIKARIJA SE NADALJUJE…

Obe letovanji sta za nami. Imeli smo se res lepo, tako v Poreču kot v Seči. Vendar počitnic še zdaleč ni konec, sedaj nadaljujemo s programom Počitnikarije.

Danes bomo v sodelovanju z Geoparkom Idrija v Antonijevem rovu iskali škrata Perkmandlca. Dobimo se ob 10.30 pred Antonijevim rovom. Otroci pridite primerno obudi, saj je pod zemljo hladneje in tudi mokro.

V sredo, 2.8., bomo še malo počofotali v bazenu v Ajdovščini. Odhod avtobusa bo samo iz Idrije in sicer ob 9.00. Nazaj v Idrijo se vračamo ob 14. uri. Obvezna oprema za plavanje so kopalke, brisača, sončna krema, malica in dovolj tekočine. Vremenoslovci namreč napovedujejo zelo vroč teden.

V četrtek, 3.8., se bomo pocrkljali pri konjih, se o njih podučili, jih očistili in za pokušino tudi zajahali. Dobimo se ob 8.30 na avtobusni postaji v Idriji. Na Marof k Ani Sever se bomo odpravili peš, zato bodite primerno obuti. S seboj imejte tudi malico in dovolj tekočine. Ne pozabite tudi na pokrivala!

Zaradi velikega zanimanja za konje smo dodali nov termin v petek, 4.8.. Tudi v petek se bomo na Marof odpravili peš, zato velja enaka obvezna oprema.

Se vidimoooo!

IMG_20160804_102957

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>