Počitniški programi

POČITNIŠKO VARSTVO

V času poletnih počitnic organiziramo  dnevno varstvo za otroke od 1. do 5. razreda osnovne šole. Varstvo poteka vsak dan, od ponedeljka do petka, od 7.00 do 16.00 pod vodstvom dveh vzgojiteljic. V primeru velikega števila prijavljenih otrok na pomoč priskočijo tudi naši prostovoljci. Otroci v varstvu dobijo zajtrk, malico in toplo kosilo.

Dopoldneve tako preživljajo v družbi prijateljev ob različnih ustvarjalnih in športnih aktivnostih, ob igri na prostem in sprehodih v naravi. Vključujemo se tudi v program Počitnikarije, kjer se odvijajo različne delavnice in dogodki.

ŠOLSKE POČITNICE 

V času jesenskih, novoletnih, zimskih in poletnih počitnic organiziramo pestro počitniško dogajanje za vse osnovnošolske otroke. Otrokom nudimo najrazličnejše aktivnosti za kvalitetno preživljanje prostega časa z izvedbo različnih ustvarjalnih delavnic, športno obarvanih dogodkov, izletov, medgeneracijskih druženj in drugih aktivnosti.

S planiranimi aktivnostmi želimo otrokom ponuditi možnost, da razširijo svoja obzorja, se naučijo novih stvari in razvijejo nove veščine. Organizirane poletne aktivnosti predstavljajo tudi dodatno možnost za gradnjo socialne mreže otrok, saj se srečujejo z drugimi otroki iz okoliških krajev, s katerimi med šolskim letom nimajo veliko stikov.