Počitniško varstvo

VARSTVO 2023

Počitniško varstvo bo med poletnimi počitnicami 2023 predvidoma potekalo od ponedeljka 26. junija do petka 29. julija 2023, med tednom od 7.00 do 16.00.  Varstvo se bo izvajalo v primeru zadostnega števila prijav!

VARSTVO 2022

Varstvo bo potekalo v prostorih Mladinskega centra Idrija od ponedeljka 27. junija do petka 29. julija 2022 in od ponedeljka 22. avgusta do srede 31. avgusta, med tednom od 7.00 do 16.00.

? Ker ste preteklo leto starši izrazili željo, da bi potrebovali varstvo tudi zadnji teden avgusta vam letos ponujamo dodaten termin še v avgustu!

Program je namenjen otrokom od 1. do 5. razreda osnovne šole. Potrudili se bomo zagotoviti varstvo za vse otroke, ki bodo varstvo potrebovali. Prednost pa imajo otroci od 1. do 4. razreda. V ceno so vključeni stroški varstva, vzgojnega osebja, prehrane (dve malici in toplo kosilo) ter materialni stroški. 

Prijavnica je objavljena TUKAJ, izpolnjeno nam vrnite najkasneje do 10.6.2022, na naslov: ZPM Idrija, Mestni trg 11,5280 IDRIJA  ali pošljite skenirano na mail zpmidrija@gmail.com. Lahko jo oddate tudi v pisarni ZPM Idrija na Mestnem trgu 11 (poleg davčnega urada).

Varstvo se bo izvajalo v primeru zadostnega števila prijav! Prijave sprejemamo po vrstnem redu prispetja, do zapolnitve prostih mest. 


V času poletnih počitnic organiziramo  dnevno varstvo za otroke od 1. do 5. razreda osnovne šole. Varstvo poteka vsak dan, od ponedeljka do petka, od 7.00 do 16.00 pod vodstvom dveh vzgojiteljic. V primeru velikega števila prijavljenih otrok na pomoč priskočijo tudi naši prostovoljci. Otroci v varstvu dobijo zajtrk, malico in toplo kosilo.

Dopoldneve tako preživljajo v družbi prijateljev ob različnih ustvarjalnih in športnih aktivnostih, ob igri na prostem in sprehodih v naravi. Vključujemo se tudi v program Počitnikarije, kjer se odvijajo različne delavnice in dogodki.