V pričakovanju novega leta

 

Samo še nekaj dni nas loči od novega leta. Da vam ne bo dolgčas smo za vas pripravili še nekaj prireditev, ki vam bodo pričarali nasmeh in dobro voljo.

V sredo, 26. decembra bo ob 10.00 v večnamenskem centru v Cerknem potekala Novoletna ustvarjalna delavnica. Istega dne ob 18.00 pa bo v Domu krajanov Vojsko prirejena predstava Dedkova delavnica, ki so jo pripravili KUD Planika Vojsko. Po predstavi bo otroke razveselil tudi Dedek Mraz.

Od četrtka do sobote (od 27. decembra do 29. decembra) od 16.00 naprej, se bo trg pred fontano v Cerknem spremenil v pravljično deželo, kjer bo na voljo veliko zanimivih dogodkov, delavnic in predstav. Organizirana bo menjalnica otroških igrač in knjig. Otroci bodo skupaj s pravljičnimi bitji krasili deželo, rajali s pravljičnimi junaki, se sprehodili skozi pravljični labirint in prižgali lučke. Potekal bo tudi pester kulturni program in gledališka predstava za otroke, ki so ju organizirali učenci vrtca in OŠ Cerkno. V petek, 28. decembra ob 18.00 bo tudi otroke v Cerknem razveselil Dedek Mraz.

V četrtek in petek se bomo lahko pred mrazom skrili v idrijsko filmsko gledališče. V četrtek, 27. decembra bo ob 17.00 predvajan animiran film Bikec Ferdinand, v petek, 28. decembra ob 18.00 pa animirani film Medved Bamsi in čarovničina hči.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja