Program Veselega decembra 2018 se nadaljuje

V torek, 11. decembra bo ob 9.30 v vrtcu v enoti Prelovčeva prvič gostoval Lutkovno gledališki krožek Osnovne šola Idrija s predstavo DEDEK MRAZ PRIHAJA.

V sredo, 12. decembra bodo ob 9.30 gostovali še v vrtcu v enoti Arkova, popoldan ob 15.30 pa bodo razveselili stanovalce Doma upokojencev na Marofu in ob 17.00  stanovalce Doma upokojencev v Idriji.

V sredo, 12. decembra bo ob 16.00 v Cerknem v muzeju potekala muzejska delavnica.

Dedek Mraz pa se bo prvič v tem letu podal na pot, da bi obiskal otroke v naših krajih. Ob 16.00 bo obiskal otroke v šoli v Šebreljah, pred njegovim prihodom bodo učenci PŠ Šebrelje pripravili novoletni program. Potem bo nadaljeval pot v Novake in ob 18.00 v šoli obiskal tamkajšnje otroke. Pred njegovim prihodom si bodo otroci ogledali predstavo TISOČ ŽELJA IN EN SAM ZVEZDNI UTRINEK v izvedbi Gledališča Pravljičarna.

V četrtek, 13. decembra ob 10.00 bodo učenci OŠ Črni Vrh za stanovalce Vita doma v Črnem Vrhu pripravili prireditev SLOVENIJA IMA SRCE. Na isti dan bodo v Idriji v župnišču ob 19.00 predstavili adventno-božične običaje.

V Petek, 14. decembra bo Lutkovno gledališki krožek OŠ Idrija s predstavo DEDEK MRAZ PRIHAJA gostoval v Črnem vrhu ob 8.00 za učence OŠ Črni Vrh in ob 9.00 za otroke iz vrtca Črni Vrh.

Ob 10.15 si bodo predstavo ogledali še v šoli v Godoviču. Ob 10.15 otroci vrtca Godovič in zunanji in ob 11.00 učenci POŠ Godovič. V Godoviču bo takrat otroke obiskal tudi DEDEK MRAZ.

DEDEK MRAZ bo svojo pot popoldne nadaljeval proti Kanomlji, kjer bo otroke obiskal v šoli ob 16.30. Pred prihodom dedka si bodo otroci ogledali predstavo Govoreči radio ali radio, ki govori v izvedbi Mali bu.

V soboto, 15. decembra ob 9.00 bodo v B`kovi sobi KUD Sloga v Črnem Vrhu za otroke pripravili že tradicionalno ustvarjalno delavnico – izdelovali bodo KOLEDARJE.

Na Bukovem bodo v prostorih kluba KŠD Šeškarji prav tako ob 9.00 organizirali božično novoletno otroške ustvarjalne delavnice.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja