Počitnikarija 2018 se bliža koncu

V tem tednu smo se veselili dveh dogodkov, vendar žel obeh nismo mogli izpeljati.

V ponedeljek, 13. avgusta so nas člani Strelskega društva Jožeta Mihevca Idrija prijazno sprejeli v njihovih prostorih. Najprej smo se seznanili s pravili na strelišču, nato pa smo v roke prijeli puške in se po svojih najboljših močeh potrudili, da bi tarčo zadeli v sredino. Ugotovili smo, da strelstvo res ni lahek šport. 🙂 Čas na strelišču je hitro minil in vsi smo si želeli, da bi se lahko v streljanju v tarčo preizkusili še kdaj.

V torek, 14. avgusta smo planirali izlet na Stari Vrh kjer bi se lahko zabavali v adrenalinskem parku. Žal nam vreme tokrat ni bilo naklonjeno in smo morali izlet odpovedati. Ker je aktivnost otrokom zanimiva jo bomo ponovno ponudili prihodnje poletje.

Pred nami pa je še zadnja aktivnost v tem poletju. V ponedeljek, 20. avgusta bomo skupaj z Malimi ustvarjalci organizirali dve delavnici LEGOROBOTIKE. Prva delavnica bo potekala med 10.00 in 13.00 in druga med 13.30 in 16.30 v prostorih Mladinskega centra Idrija. Otroci bodo svoje znanje pilili na različnih težavnostnih stopnjah.

dav
dav
dav

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja