Počitnikarija se nadaljuje …

Še en počitniški teden je za nami. S počitniškim programom smo začeli v torek, ko so bile že tradicionalno na vrsti Geoparkove delavnice.  V Centru za idrijsko čipko smo izdelovali nakit iz fosilov. Pridno kot čebelice smo izdelali čudovit nakit.

Zaradi zapore ceste v Zali smo se odločili, da bomo otroke peljali na plavanje v bazen Cerkno. Bilo je super, saj smo imeli bazen samo zase. Veliko smo plavali in čofotali, najbolje pa je bilo, da smo lahko veliko skakali v vodo. Nekateri otroci so se tudi naučili pravilno skakati na glavo.

V četrtek in petek smo se iz avtobusne postaje v Idriji peš odpravili proti Marofu k Ani Sever. Tam smo se najprej seznanili s pravili obnašanja v bližini konj, potem smo jih očistili in pockrljali. Trije veliki konji in poni so nas pridno nosili kar eno uro in pol. Nato je bil čas še za malico in sledil je povratek nazaj v Idrijo.

Pred nami pa je nov teden. V torek, 7. avgusta bo v Topilnici med 10.00 in 12.00 potekala delavnica ZRCALCE ZRCALCE na steni povej. Dobimo se ob 10.00 pred Topilnico  v Idriji.

V petek, 10. avgusta se nam bo pridružil prostovoljec Roni iz Finske in izvedel CIRKUŠKE DELAVNICE. V Mejci se boste med 10.00 in 12.00 lahko naučili prave cirkuške trike.

Še nekaj utrinkov preteklega tedna…

dav

dav
dav
dav
dav
btf
dav
dav

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.