SREČA JE SEČA – 7. DAN

Dnevi čisto prehitro bežijo mimo nas in mi hitimo, da izvedemo vse, kar smo si zadali. Odpovedana jutranja telovadba je vsem polepšala jutro in dobro naspani ter polni energije smo se odpravili na dopoldansko plažo, kjer smo v ustaljenem ritmu uživali na plaži in se sproščali v senčki borovcev ali pa tekmovali v naših rožičkočolnih.

Veliko več dogajanja pa je bilo prisotnega po kosilu. Na pekovski delavnici smo se naučili izdelovati enostavne kokosove kroglice. Priprava zmesi in njeno pokušanje je v nas prebudilo sladkosnede in le s težavo smo izdelali končni izdelek brez da bi se vmes sladkali. Medtem je na igrišču potekal turnir iz nogometa. Videli smo pravo borbenost, tekmovalnost in preigravanje z žogo, ki je bilo boljše kot na preteklem svetovnem prvenstvu! Popoldansko plavanje pa nas je  super osvežilo in predzadnji večer je prišel na vrsto.

Po večerji smo se preizkusili v igri rekordov. V nekaterih igrah nam je uspelo podreti lanskoletne rekorde, uvedli pa smo tudi nove discipline v katerih se je želelo preizkusiti vedno več prostovoljcev. Večer pa se za najstarejše ni zaključil z večerno prireditvijo, ampak s predavanjem našega vzgojitelja Petra, ki nam je predstavil kako pride do luninega mrka. Slednjega smo tudi v živo opazovali in se čudili temu redkemu pojavu.

Zadovoljni, kako je naš predzadnji dan potekal, smo se z nasmeškom na ustih odpravili v mehke in vabljive postelje.

Naš predzadnji vlog pa si lahko ogledate na naslednji povezavi: https://www.facebook.com/139071169570878/videos/1372033166274666/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja