SEČA JE SREČA – 6. DAN

Četrtek se je začel po običajnem ritmu, pot na plažo pa smo popestrili s fotografiranjem skupin. Posvetili smo se dogovarjanju o pozah ter uporabi rekvizitov in nastali so super ujeti trenutki za naš spomin. Dopoldansko poležavanje v senci in sladkanje s sladoledom smo popestrili z borbami v turnirjih ter branjem Tintinovih dogodivščin.

Po kosilu smo si privoščili prijeten počitek. Starejši fantje so mlajšim prijazno brali pravljice, pa tudi izposoja ostalih knjig v knjižnici se je znatno povečala.

Kasneje nam je odhod na plažo preprečil veter in dežna ploha. Pravi čas za tombolo! Vzkliki veselja in pričakovanja so prav vse pripeljali do nagrad.

Med vsem dnevnim dogajanjem pa smo v naši koloniji pridobili novega člana – mladega mucka. Ker je bil zelo crkljiv, a brez doma, smo mu s skupnimi močmi poiskali nov dom in lastnike.

Zvečer je bil na vrsti težko pričakovani sprehod do Portoroža in obisk tamkajšnjih stojnic. Opremljeni z novimi verižicami, obeski in spominki za starše smo se utrujeni vrnili v mehke postelje in se zazibali v spanec.

Naš 6. vlog si lahko pogledate na povezavi: https://www.facebook.com/139071169570878/videos/1370654326412550/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja