SREČA JE SEČA – 5. DAN

Večerna novica, da jutranja telovadba odpade, je razveselila vse otroke. Odpadla pa je seveda z razlogom. Odšli smo namreč na ladjico Solinarko s katero smo se takoj po zajtrku odpravili na izlet iz Seče do Pirana. Skupaj z glasbo in glasbenimi uspešnicami, smo varno pripluli do krasnega slikovitega mesteca. Iz njega smo se po zanimivi pešpoti sprehodili do Fiese, kjer smo pomalicali, ob povratku pa smo naredili še skupinsko fotografijo. Ker pa smo prvič ta teden bili na izletu, smo si malo privoščili. Nekateri so se razvajali s sladoledom, drugi z novimi sončnimi očali ali drugimi spominki.

Polni novih vtisov, smo po kosilu napisali in okrasili razglednice, ki jih lahko v prihodnjih dneh pričakujete na domačem naslovu.

Na popoldanski plaži se je res občutilo pomanjkanje dopoldanskega plavanja. Število udeležencev morskih doživetji je znatno naraslo.

V večernem dogajanju smo se vzgojitelji prepustili otroški domišljiji in njihovim spletnim rokam. Oblekli in pobarvali so nas v like iz pravljice, ki si jo je na licu mesta prav za to priložnost zamislila vzgojiteljica Anka. Po njeni instant-zgodbi so na odru zaigrali Šotor, Ogenj, Slon, Lev, Krotilec živali in Klovn.

S tem večerom smo zaključili naše tridnevno urjenje in k počitku smo se ulegli kot častni člani cirkusa SečaSreča.

Naš izletniški 5. vlog pa lahko pogledate na naslednji povezavi:

Sreča je Seča – 5. vlog

Izletniški 5. vlog Sreče je Seče je tukaj!

Objavil/a Zveza prijateljev mladine Idrija dne Četrtek, 26. julij 2018

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja