Sreča je Seča – 4. dan

In skoraj smo že na polovici našega nad vse prijetnega bivanja v Seči. Dnevi so pestri z različnimi dogodivščinami in zato prehitro bežijo mimo nas.

Dopoldan na plaži smo si naredili zabavno s štafetami v vodi, ki so jih popestrila naša nova plovila po imenu Rožičkočolni. Dopoldanska plaža pa ne sme manjkati brez obiska trgovine, v kateri si otroci privoščijo zanimive poletne tatuje ali pa se posladkajo s sladoledom. Potekati pa so začeli tudi turnirji v igrici Dobble in v 4 v vrsto.

Po kosilu pa nas je presenetil naš skriti gost, cirkusant Roni. Popoldanski odmor je otrokom nudil delavnico izdelovanja žonglerskih žogic. Interesa je bilo zelo veliko in otroci so komaj čakali, da se začnejo učiti cirkuških veščin od pravega cirkuškega mojstra. Prav to so dočakali na popoldanski plaži. Otroci so postajali pravi mojstri v žongliranju z žogicami, keglji in rokovanja z diabolom. Tale cirkuška vročica je prav nalezljiva!

Prvič na našem letovanju smo večer preživeli na našem atriju. Pripravili smo pravo cirkuško predstavo v našem cirkusu SečaSreča. Otroci so pokazali kaj so se v preteklih dveh dneh naučili. Vsi so s svojimi točkami navdušili. Videli smo akrobate, komike, žonglerje in ostale umetnike. Skupna nagrada vsem otrokom pa je bil pravi žonglerski šov našega gosta. Začel je s svetlečimi žogicami, nadaljeval pa s pravim ognjenim šovom. Vsi smo ostali odprtih ust in na popoln način zaključili naš dan. Popoln večer pa je naredilo še obvestilo, da jutri jutranja telovadba odpade.

Več o našem dogajanju si lahko pogledate v 4. vlogi Sreča je Seča na naslednji povezavi: https://www.facebook.com/139071169570878/videos/1368268696651113/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja