SREČA JE SEČA – 3. DAN

Tutururu!!! Dobro jutro! Naš dan se je začel…klovnsko! Navihani in frajerski klovn sta vse otroke zbudila z dobro voljo in različnimi vragolijami. Jutranja telovadba je bilo koooončno zabavna in prijetna. Okrašen jedilni prostor je naše cirkuško vzdušje še okrepil.

Dopoldanska plaža je bila danes zabavna in žurerska. Ko so vsi otroci prišli iz vode, se pomerili na igralnih avtomatih ali pa si kupili kaj v trgovini ter se pomerili v znanju sivih celic, se je na plaži oglasila glasba, ki je vse vabila na ples. S super animacijo naših vzgojiteljic in vzgojitelja, ni bilo otroka, ki ne bi pomigal po ritmu pozitivnih poletnih skladb. Do konca smo se naučili še letošnjo plesno himno in že smo odhiteli na kosilo.

Tutururu! Se je oglasilo in prikazalo se je 7 klovnes in 1 klovn. Začelo se je namreč naše urjenje v cirkusu SečaSreča. Igra, ki je trajala celo popoldne, je otroke preoblikovala v prave cirkusante. Urili so se v spominu, miselnih igrah, spretnostih, športu, pantomimi, plesu in cirkuških veščinah. Pri pridobivanju novega znanja pa jim je ves čas nagajal naš nagajivi klovn, ki je preverjal njihovo znanje o naših vzgojiteljih. Veliko so se naučili tudi od njega…

Ker smo zaradi cirkuškega urjenja zamudili popoldansko kopanje, smo prelep sončni zahod preživeli prav na plaži. Ostali, ki jih je igra zelo utrudila pa so raje večer preživeli ob filmu ali risanki.

Aktivni od jutra do večera, polna glava novih znanj in veščin ter prijetnega druženja so nas dodobra utrudili in zazibalo nas je v trden spanec.

Več o našem dnevu pa si lahko pogledate na 3. vlogu Sreča je Seča na naslednji povezavi: https://www.facebook.com/139071169570878/videos/1367039920107324/

Klovnese in klovni

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.