Peti dan v Seči

Zbudili smo se v oblačno jutro, ravno pravšnje za razmigovanje na prostem. Kmalu po zajtrku nas je ponovno dosegel dež, ki je prijetno ohladil zrak in naše bungalovčke. Kopanje smo izpustili in po urejanju ter ocenjevanju sob, smo dopoldanske urice raje namenili ustvarjanju. Okrasili in popisali smo razglednice, ki jih pismonoše že nosijo proti naslovnikom. Ko smo iztrošili umetniško žilico in ko se je vreme umirilo, smo se odpravili na kopanje. Četudi le dobro uro, smo vseeno prijetno uživali v vodi. Po kosilu smo počivali, saj smo bili kar precej utrujeni. Na plažo smo se odpravili prej, zato smo ob morju preživeli večino popoldneva. Po večerji so vzgojitelji za nas pripravili dve ločeni večerni aktivnosti. Mlajši smo v jedilnici gledali risanko z naslovom »Brave«, nad katero smo bili vsi zelo navdušeni. Starejši so ta čas preživeli z vzgojiteljem Simonom, in sicer pogovarjali so se o zelo pomembni tematiki za njihova leta (seks, droge in alkohol). Med otroki in vzgojiteljem se je razvnel prijeten pogovor, vzgojitelj jih je pohvalil, češ, da so z zanimanjem poslušali in v večini kar pogumno izmenjavali svoja mnenja.

Tako je bilo našega petega dne v Seči konec, komaj čakamo jutri!

Prilagamo nekaj slik, če bi nam radi poslali kakšno pisemce ali razglednico, nas poštarji najdejo na naslovu Seča 152, 6320 Portorož.

Na telefonski številki 051 414 500 pa lahko vsak dan po kosilu (13:30 – 14:30) dobite vzgojitelje, ki vam lahko odgovorijo na kakšno vprašanje ali prenesejo vaše sporočilo otrokom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja