Četrti dan v Seči

Zbudili smo se v sončen dan, ki smo ga začeli z jutranjo telovadbo. Sledil je zajtrk in priprava na plažo. Na poti proti plaži nas je pričakalo presenečenje. Pred nami so stali trije gasilci s svojim gasilskim vozilom. V začetku so nam predstavili svoje delo, gasilsko opremo, ogledali smo si tudi notranjost tovornjaka. Po ogledu so sledili dvoboji v ciljanju tarče z vodo iz gasilske cevi, pri tem smo noro uživali! A to še ni bilo vse, zatem so nas začeli vse po vrsti škropiti z vodo, tako, da smo bili na koncu prav vsi mokri. Lovili smo se po travi in se skrivali pred mrzlo vodo. Še k sreči, da je bilo zunaj tako vroče, da nas je mrzla voda prijetno ohladila. Gasilci so kmalu zatem že nadaljevali svojo pot, mi pa smo se odpravili naprej proti plaži. Po kosilu smo pričeli s popoldansko aktivnostjo, risali in podpisovali smo si ZPM majčke, v katerih smo se kasneje tudi slikali. Po fotografiranju skupin smo spet odšli na plažo, kjer smo veselo plavali, skakali v vodo, se potapljali in nabirali školjke. Po večerji so vzgojitelji za nas pripravili pravo modno revijo. Razdelili so nas v mešane skupine ter vsaki dodelili en model. Modeli so bili naši vzgojitelji, katere smo morali otroci obleči v določen poklic. Poklice smo izžrebali iz kuverte in se lotili dela. Vzgojiteljica Lena je postala gozdar, vzgojiteljica Tajda smetar, vzgojitelj Simon poštar, vzgojitelj Kevin rudar, vzgojiteljica Alja kmetica in vzgojiteljica Neža, končna zmagovalka modne revije, je bila japonska natakarica. Nasmejanih obrazov smo zapustili prizorišče modne revije in se odpravili spat.

Tako je bilo našega četrtega dne v Seči konec, le kaj nas čaka jutri?

Prilagamo nekaj slik, če bi nam radi poslali kakšno pisemce ali razglednico, nas poštarji najdejo na naslovu Seča 152, 6320 Portorož.

Na telefonski številki 051 414 500 pa lahko vsak dan po kosilu (13:30 – 14:30) dobite vzgojitelje, ki vam lahko odgovorijo na kakšno vprašanje ali prenesejo vaše sporočilo otrokom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja