Drugi dan v Seči

Prvo jutro v Seči smo začeli s polno paro! Sprva smo se dobro razgibali na jutranji telovadbi, kmalu zatem pa je že sledil zajtrk. Po zajtrku smo se vsi navdušeni odpravili pospravljati sobe, saj je sledilo ocenjevanje sob. No, vsi že nismo bili navdušeni. Kakorkoli, ko je bilo hudega mimo, je končno napočil čas za skok v morje. Pripravili smo si torbe in se odpravili na plažo. Še bolj kot včeraj smo čofotali, se potapljali in šteli školjke na morskem dnu. Zatem smo se vrnili v dom in uživali ob odličnem kosilu. Sledil je počitek in čas za obisk naše majhne, a dobro založene knjižnice. Nadaljevali smo s popoldanskimi aktivnostmi, in sicer sledila je delavnica vrtnarjenja. Sprva nad to idejo nismo bili preveč navdušeni, a kmalu smo se vsi pridružili vzgojiteljem in z njihovo pomočjo posadili vsak svojo rastlino. Najprej smo okrasili lončke, zatem pa v njih dodali zemljo in semena. Z vzgojitelji smo lončke nato še zalili in jih postavili pred bungalovčke. Po zaključeni delavnici smo imeli namen odkorakati na plažo, a nas je vreme ponovno presenetilo. Na srečo to ni predstavljalo težave našim vzgojiteljem, saj so le ti že imeli polne glave idej, kaj bomo počeli sedaj. Sledila je tombola! Vzdušje v jedilnici je kar naenkrat postalo napeto, sledila je prava tekma! Po dolgi uri čakanja je deklica iz naše najmlajše skupine na ves glas zavpila TOMBOLA in dobili smo letošnjega zmagovalca. Kmalu zatem smo tudi ostali pokrili vse številke na svojem listku in si prislužili nagrado. Ker smo bili tako zaposleni, še opazili nismo, da se je zunaj pokazalo sonce. Večina izmed nas se je nato odpravila na plažo, ostali pa so ponovno ustvarjali. Sledila je večerja in priprava na večerno aktivnost. Na sporedu so bile štafetne igre. V tekmovalnem duhu smo se prebili skozi 10 zabavnih iger, nato pa smo bili že tako utrujeni, da je sledilo le še tuširanje in priprava na spanje.

Tako je bilo našega drugega dne v Seči konec, se že veselimo, kaj bo prinesel jutri!

Prilagamo nekaj slik, če bi nam radi poslali kakšno pisemce ali razglednico, nas poštarji najdejo na naslovu Seča 152, 6320 Portorož.

Na telefonski številki 051 414 500 pa lahko vsak dan po kosilu (13:30 – 14:30) dobite vzgojitelje, ki vam lahko odgovorijo na kakšno vprašanje ali prenesejo vaše sporočilo otrokom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja