Kako je potekal naš prvi dan v Seči?

Včerajšnja pot do sem nam je minila hitro. Na avtobusu smo se pogovarjali, smejali in sklepali nova prijateljstva. Po prihodu v Dom Burja nam je upravnica razložila hišna pravila, takoj za tem pa smo se že napotili do naših bungalovčkov. Kot bi mignil je bil čas za kosilo. Po kosilu nam je nagajalo vreme, zato smo s plažo morali še malo počakati. Čas smo si krajšali s prvo ustvarjalno delavnico, in sicer ustvarili smo si plakate z »izvirnimi« imeni sob. ???? Ko je prenehalo deževati smo vsi presrečni spakirali stvari za na plažo in končno odrinili na pot proti morju. Po parih minutah hoje smo že prispeli na plažo. Sprva je sledil preizkus plavanja na katerem smo se vsi otroci odlično odrezali! Sledila je neizmerna zabava v morju. ???? Ko je napočil čas za odhod, smo zapustili plažo in se odpravili na večerjo. Prvi večer je kot vsako leto namenjen spoznavanju med člani skupin, zato smo kmalu po večerji že zapustili bunglovčke in se podali na sprehod, med katerim smo lahko opazovali prečudovit sončni zahod. Ko smo prispeli do želene lokacije ob morju, so se skupine med sabo razšle in sledile so spoznavne igre, ki so nam jih pripravili vzgojitelji. Nasmejani in dobre volje smo se napotili nazaj proti Domu, kjer je sledilo tuširanje in priprava na spanje.

Tako je bilo našega prvega dneva v Seči konec, mi pa smo utrujeni zaspali v trenutku!

Prilagamo nekaj slik, če bi nam radi poslali kakšno pisemce ali razglednico, nas poštarji najdejo na naslovu Seča 152, 6320 Portorož.

Na telefonski številki 051 414 500 pa lahko vsak dan po kosilu (13:30 – 14:30) dobite vzgojitelje, ki vam lahko odgovorijo na kakšno vprašanje ali prenesejo vaše sporočilo otrokom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja