Letovanje Poreč 7. dan – Disney dan

Po tednu vročega vremena je tudi nas ponoči dosegel dež, ki je do jutra spral zrak in nekoliko ohladil ozračje. Po jutranji telovadbi in zajtrku smo še zadnjič pospravili sobe in napeto čakali na rezultate ocenjevanja. Vse sobe so bile cel teden zelo lepo pospravljene, še posebej pa je izstopala ena soba, soba Julije Č., Neže M., Alje F., Kaje K., Julije A. in Ajde G.

Ker je bil dan tematsko obarvan so se že na zajtrku vzgojitelji prikazali oblečeni v različne disney junake. V preoblekah smo se nato odpravili na plažo kjer smo se hladili v senci in se kopali. Na popoldanskih delavnicah smo se lepotičili, lakirali nohtke, risali po koži in papirju. Starejši fantje so pod vodstvom Simona oprali armaflekse, da bodo čisti pripravljeni za otroke, ki se danes odpravljajo na letovanje v Seči.

Po večerji smo že nekoliko spakirali kovčke in si pred spanjem ogledali še risani film.

Jutri planiramo odhod ob 8.30. Na naši facebook strani bomo objavili povezavo do sledenja naše poti v živo, da boste lahko spremljali naš prihod domov.

Od doma se danes odpravlja druga skupina otrok, ki odhaja na letovanje v Sečo. Vsi v Poreču jim želimo ene super duper počitnice!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja