SREČA JE SEČA – 2. DAN

Po deževni noči smo se zbudili v sončno in toplo jutro. Prva jutranja telovadba nas je dodobra zbudila in že komaj smo čakali, kaj nam bo nov dan prinesel. Zajtrk nam je dal svežih moči in pripravljeni smo bili na jutranje plavanje. Naša učiteljica plavanja in nekaj otrok je nadgrajevalo plavalno znanje, drugi so merili moči v fitnesu, ostali pa so s plavutkami in masko odkrivali morsko dno, ki je bilo zaradi nočnega dežja danes, zaradi čiste vode, še posebej vidno. Vsi pa smo si danes dopoldan privoščili slasten, osvežilni sladoled.

Po dobrem in obilnem kosilu smo odprli salon lepote z raznovrstnimi laki za nohte, za popoln dodatek pa so služile še nalepke. Marsikatero dekle te priložnosti ni izpustilo in na popoldansko plavanje so odšle urejene od glave do peta.

Popoldanska plaža je minila v čaru vodnih tekem, pletenja zapestnic, igranja raznolikih iger s kartami, umirjenim druženjem, pletenja lasnih dodatkov in fitnesa. Manjkal pa ni niti ples, saj so se najbolj zagreti že učili našo letošnjo plesno himno. Popoldan se je hitro prevesil v večer in na vrsto so prišle štafetne igre na našem igrišču.

Prelivanje vode iz kozarčka v kozarček, obešanje perila, razigrana gosenica, natakar, vedro presenečenja in sestavljanje dolge besede, so iz naših otrok potegnile borben in pravi športni duh. Dokazali so, da znajo odlično sodelovati in držati skupaj.

Ni kaj, naš prvi celodnevni dan je minil prehitro in zelo aktivno, zato smo z utrujenimi očmi popadali v postelje in se veselili jutrišnjega posebnega dne. Le kaj se pripravlja???

Naše dogodivščine pa lahko pogledate tudi v videoposnetku na tej spletni strani: https://www.facebook.com/139071169570878/videos/1365771740234142/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.