SREČA JE SEČA – 1. DAN

Prvi dan letovanja v Seči je za nami. Ob lepem sprejemu v CŠOD domu Burja, so nas postregli z malico, ki so jo naši lačni želodčki že nestrpno čakali. Ko smo si ponovno nabrali moči, smo se porazdelili v bungalove in sobe ter začeli raziskovati okolico našega devet dnevnega doma. Čas je hitro minil in že je sledilo kosilo.

Le kakšno pa bo ime sob v katerih bodo otroci spali cel teden? Kokice, Banane, Nogometaši in Soy Luna, Idrski bki, Klinci in Pirati s Karibov! Domišljija ne pozna meja!

Ker pa smo na dan prihoda že nestrpno pričakovali prvi skok v morje, smo se danes malo prej odpravili na plažo. Skupaj smo najprej preverili naše plavalne sposobnosti, nato pa je že sledilo plavanje do boje, raziskovanje morskega dna in odkrivanje raznolikih školjk. Tudi črni oblaki so nam pomahali v slovo in uživali smo v sončnem popoldnevu na plaži.

Ure so kar minile v prvem letošnjem čofotanju in sledila je večerja. Ker pa se ne poznamo še tako dobro je prišel na vrsto spoznavni večer. Začetni zvoki grmenja so nas spremljali pri kratkem sprehodu. Kmalu so se jim pridružile še dežne kaplje in stekli smo nazaj v naš dom. Spoznavne igre smo tako izvedli kar v našem domačem okolju in vsak je izvedel nekaj novega o svojem sostanovalcu.

Večer smo zaključili še z nekaj nogometne igre, prho in utrujeni smo se ulegli v posteljo z mislijo na pester jutrišnji dan.

Naš 1. vlog sreča je Seča pa lahko pogledate na tej povezavi https://www.facebook.com/139071169570878/videos/1364548643689785/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.