POČITNIŠKO VARSTVO IN POČITNIKARIJA (1. teden)

1. teden počitniškega varstva je minil kot bi mignil. 16 otrok, ki sta jih čuvali vzgojiteljici Keli in Veronika, se je prvi dan spoznalo preko socialnih iger, ki so bile namenjene povezovanju skupine????. Ostale dni smo prosti čas zapolnili z izdelovanjem pletenih zapestnic, igranjem v telovadnici???? in napovedovanjem prihodnosti iz kart????. Želodčke pa smo polnili v gostilni Kos. ????

Teden je bil zelo zanimiv in pester, saj smo si skupaj z otroci prijavljenimi na počitnikarijo, v torek v kinu ogledali risanko z naslovom “100% volk” ????????, v sredo smo spoznali kaj pomeni čuječnost, poslušali meditacijo in izdelali plakat z ribnikom ter kozarčke hvaležnosti????????. V četrtek smo obiskali kmetijo na Vojskem, kjer smo se učili o eko kmetijstvu????????,v petek pa nas je za zaključek tedna obiskala še Nastja Lakner, ki je pripravila delavnico plesa in gimnastike????‍♀️????.

Prihodnji teden bo plesno obarvan, saj otroke v sredo in četrtek čakata kar dve plesni delavnici????‍♂️. V torek pa bodo otroci preizkusili svoje igralske sposobnosti v Mejci s Kamišibaj Gledališčem????.

Se vidimo v ponedeljek ! ????

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja