Seča, dan 5

Spet se oglašamo iz Seče! Danes smo se zbudili, razmigali, in pozajtrkovali, in takoj pričeli z aktivnostmi: vsi prijavljeni so odigrali turnir v košarki, ostali pa smo se odpravili na plažo, kjer smo med drugim otvorili turnir v balinčkih. Voda je bila visoka, zato smo jo izkoristili za skakanje, preostanek časa do kosila pa smo si popestrili tudi z obiskom trgovinice.
Ker smo bili silno pridni, smo si po kosilu privoščili počitek v sobah. Da nam ni bilo dolgčas, smo medse povabili starejše fante in vzgojitelje, ki nas zabavali z zgodbicami iz naše knjižnjice. Medtem so se manj zaspani prebijali v naslednje kroge turnirjev, našli pa smo tudi čas za izvedbo delavnice hoje po vrvi, kjer smo lahko od vzgojitelja Matica slišali marsikakšen trik za lažjo in uspešno hojo po vrvi. Še malo bomo vadili, jutri pa izvedemo turnir tudi v tej disciplini.
Takoj ko smo si nabrali novih moči, smo se spet spustili do plaže, a to pot le za kratek čas; še pred večerjo smo se vrnili in skočili pod tuš, se preoblekli v pražnje obleke in po večerji krenili v Portorož! Pridno smo koračili in že kmalu dospeli na riviero. Zapodili smo se po stojnicah, preverili, če je letošnja ponudba kaj drugačna od lanske, ostalo pa nam je tudi nekaj časa za sladoled ali podobne priboljške. V zlati svetlobi zahajajočega sonca smo se spet zbrali na kup in do doma prispeli ravno do časa za zaslužen počitek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja