Prvi utrinki iz Seče

V Seči smo dočakali prvi večer! Pot do sem nam je minila mirno, da nam je hitreje minila, pa smo mahali nasproti vozečim gasilskim konvojem (Daniel je naštel kar 75 vozil!) Po prihodu smo se razpakirali po sobah, pojedli kosilo, in kmalu zatem odkorakali do plaže. Vsi smo testno zaplavali, sledile pa so mnogotere vodne in kopenske vragolije: od plavanja, potapljanja, iger s plavalnimi pripomočki in skakanja v vodo. Komaj smo našli čas za popoldansko malico, nato pa smo nekateri spet planili v vodo, drugi pa so na plaži odigrali kakšno partijo kart ali ulovili nekaj minut lepotnega spanca.
Po zasluženi večerji smo se kar kmalu spet odpravili po svetu. Na obali pod klifom smo se po skupinah še bolje spoznali, si izbrali imena svojih skupin, zapozirali pred objektivom in ko je Sonce utonilo v morje, počasi odkorakali spet do CŠOD Burja. Čaka nas še prijeten tuš in zaslužen počitek.
Prilagamo nekaj slik, če bi nam radi poslali kakšno pisemce ali razglednico, nas poštarji najdejo na naslovu Seča 152, 6320 Portorož. Na telefonski številki 051 414 500 pa lahko vsak dan po kosilu (13:30 – 14:30) dobite vzgojitelje, ki vam lahko odgovorijo na kakšno vprašanje ali prenesejo vaše sporočilo otrokom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.