Počitniško varstvo 2022

Varstvo bo potekalo v prostorih Mladinskega centra Idrija od ponedeljka 27. junija do petka 29. julija 2022 in od ponedeljka 22. avgusta do srede 31. avgusta, med tednom od 7.00 do 16.00.

💡 Ker ste preteklo leto starši izrazili željo, da bi potrebovali varstvo tudi zadnji teden avgusta vam letos ponujamo dodaten termin še v avgustu!

Program je namenjen otrokom od 1. do 5. razreda osnovne šole. Potrudili se bomo zagotoviti varstvo za vse otroke, ki bodo varstvo potrebovali. Prednost pa imajo otroci od 1. do 4. razreda. V ceno so vključeni stroški varstva, vzgojnega osebja, prehrane (dve malici in kosilo) ter materialni stroški. 

Prijavnica je objavljena TUKAJ, izpolnjeno nam vrnite najkasneje do 10.6.2022, na naslov: ZPM Idrija, Mestni trg 11,5280 IDRIJA  ali pošljite skenirano na mail zpmidrija@gmail.com. Lahko jo oddate tudi v pisarni ZPM Idrija na Mestnem trgu 11 (poleg davčnega urada).

Varstvo se bo izvajalo v primeru zadostnega števila prijav! Prijave sprejemamo po vrstnem redu prispetja, do zapolnitve prostih mest. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja