Dedek Mraz je tu!

Mesec december se že preveša v drugo polovico in Dedek Mraz nadaljuje s svojimi obiski po naših krajih.

oznorCOBR

LEDINE: Že v četrtek 16. decembra, bo v popoldanskem času potoval po ledinski planoti in v pravi zimski kulisi pozdravil tamkajšnje otroke.

ČRNI VRH: V petek, 17. decembra ob 17. uri si bodo otroci v kulturni dvorani Črni Vrh pred prihodom Dedka Mraza ogledali predstavo z naslovom »Kam so izginile praznične zgodbe?« v izvedbi gledališča Pravljičarna. Za ogled predstave ne pozabite na maske in izpolnjevanje pogoja PCT za starejše od 12 let. Spoštovati bo potrebno tudi zahtevano medsebojno razdaljo.

SPODNJA IDRIJA in IDRIJA:nedeljo, 19. decembra pa se bo Dedek Mraz na svoji praznično okrašeni kočiji ob 16.30 uri peljal mimo starega dela vasi v Spodnji Idriji, nato se bo odpeljal do Kendovega dvorca in se vrnil nazaj na Slovensko cesto. Od tam bo pot nadaljeval proti Idriji in se ustavil še pri Domu upokojencev na Marofu.

V Idrijo naj bi prišel ob 17. uri, ko se bo zapeljal po mestnem jedru mimo Mestnega trga in po Kosovelovi ulici na Lapajnetovo ulico kjer bo pri Slaščičarni Gabron zavil še proti Rožni ulici in se ponovno zapeljal mimo Mestnega trga, nato bo pot nadaljeval proti Gregorčičevi ulici do Likarce. Na parkirišču pri Tušu bo obrnil in se odpravil k zasluženemu počitku, saj ga v naslednjem tednu že čakajo naslednji obiski.

Vabimo vas, da se mu na njegovi poti pridružite. Pazite le, da držite zahtevano medsebojno razdaljo 1,5 m in se razkropite na čim več različnih lokacij na njegovi poti. Če vzdrževanje razdalje ni mogoče, je tudi na prostem obvezna uporaba zaščitnih mask. Poskrbimo, da ostanemo zdravi in naj bo obisk Dedka Mraza za naše najmlajše, kljub zapovedanim omejitvam, čimbolj prazničen.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja