Seča, dan 5

V Seči smo imeli danes tekom noči dež, a je do začetka našega dneva že ponehal, med tisami pa se je svetilo sonce. Naš običajni travnik smo zamenjali za igrišče pri domu, da nas mokra trava ne bi žgečkala pri jutranji telovadbi. Vreme nas je počakalo do zajtrka, po njem pa je spet pričelo kapljati, zato smo si v domu Burja porisali in popisali majice, pojedli malico in poskusili svojo srečo pri tomboli. Tokrat se je najprej nasmehnila Vidu, slej ko prej pa tudi ostalim.

Po kosilu smo si za hip odpočili, odigrali nekaj iger namiznega tenisa, ogledali smo si finalen dvoboj turnirja v Dobblu in nekaj napetih iger za turnir v 4-v-vrsto, ki se vse bolj bliža koncu.

Ker smo tako pogrešali kopanje, smo na plažo tokrat odšli malce prej in nadoknadili izpad čofotanja, skakanja, sončenja, dobrot iz trgovine in ostalih plažnih dejavnosti.

Po večerji smo na ploščadi pred domom pričakali našega letošnjega skritega gosta, svetovnega popotnika Iztoka Bončino. Pripravil nam je sijajno predavanje o življenju otrok po svetu, podkrepljenjo z obilico odličnih fotografij in zanimivih zgodb. Po predavanju nas je večerni veter opomnil, da je ura že veliko, skočili smo še pod tuš in v mižo.

Tudi danes smo pripravili video pregled dneva in ga objavili semkaj: https://drive.google.com/file/d/1W4-RL7rtvCXUQ6HqBPYEeSY9RQGX3K_K/view?usp=sharing .

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.