Drugi dan v Seči

 

Drugi dan smo začeli že zarana! Povečini smo vzgojitelje zjutraj pričakali čebljajoči, oblečeni, in ogreti na delovno temperaturo. Kot bi trenil smo bili pripravljeni na telovadbo, po zajtrku smo pospravili naše sobe in hiške in jih pripravili na ocenjevanje komisije pod vodstvom naše medicinske sestre.

Kmalu smo bili pripravljeni na odhod na plažo. Celo dopoldne smo čofotali, igrali družabne igre, se martinčkali, in še kaj. Po kosilu je vsaka skupina najprej izdelala plakat z imenom svoje skupine, nato pa smo z njimi olepšala vrata svojih sob. Kdor je želel, je lahko treniral svoje veščine lakiranja nohtov, ker pa so naši nohti majhni, je površin za lakiranje hitro zmanjkalo. Zagato je rešil vzgojitelj Cene, ki je prijazno posodil svoje nohte za test naprednih tehnik lakiranja.

Po počitku smo odrinili na drugi polčas sonca in soli, opremljeni s knjigami, revijami, kartami, igrami in športnimi rekviziti. Po večerji pa sta vzgojitelja Eva in Lovro pripravila povsem nove štafetne igre, ki so vključevale spretnosti z baloni, navigiranje naveze dveh žlic skozi naše obleke, zahtevale pa so še natančnost pri prenašanju vode in hitrost tako pri teku kot tudi pri premetavanju črk. Po štafetnih igrah smo si privoščili zasluženo tuširanje in se znatno prej kot prvi dan zavili v rjuhe in zadrnjohali.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja