Prvi dan je za nami!

 

Ko smo prispeli, nas je v CŠOD Burja že čakalo kosilo, takoj nato pa smo se vselili v sobe. V rekordnem času smo razpakirali svoje stvari in si postlali postelje, poiskali opremo za na plažo in se odpravili proti morju. Namazani z zaščitno kremo smo bili na testu plavanja še bolj hidrodinamični in kar dobro zadostili visokim standardom vzgojiteljice Eve, ki nas je s kopnega motrila s pogledom.

Kmalu je napočil čas za popoldansko malico, ki se je po plavanju prav prilegla. Imeli smo ravno prav časa, da smo odigrali še nekaj igr s kartami, nekateri pa so ga raje namenili drugemu polčasu čofotanja.

Po večerji smo se pripravili in odpravili na sprehod čez polotok Seča do travnika pod klifom, kjer se je vsaka skupinica sestala posebej in med drugim izbrala tudi svoje ime. Če vas zanima, kakšne muze so navdihnile letošnje skupine, lahko imena najdete poleg fotografij skupin.

Ko je Sonce utonilo v Tržaškem zalivu, smo se v soju nad solinami vzhajajoče Lune odpravili nazaj, se pod tuši ohladili in zavili v rjuhe, nabirajoč novih moči za prihajajoči dan.

Skupina ‘Aloha Matički’Skupina ‘Limunce’ SkupSkupina ‘Morski carji’ SkSkupina ‘Mavrični sladoledki’ Sku Skupina ‘Mornarji’Skupina ‘Morski konjički’

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja