Deževen, a nič manj zabaven teden!

V sklopu počitnikarije smo se pretekli ponedeljek zopet odpravili na čofotanje v Ajdovščino. Joj, kako prijetna osvežitev!

Torek pa je bil dan za gozdne igre ob Rakah. Geopark nam je pripravil naloge, ki so nas pripeljale do zaklada in druženja ob Idrijci.
Počitniško varstvo smo poleg tega popestrili še z igrami v Mejci in na igrišču za šolo. Ker pa je bilo vreme nekoliko bolj kislo, smo par dejavnosti pripravili kar v šoli: spuščali smo “balonske rakete”, izdelovali  pisane kačice, zapletene  labirinte za frnikule, igrali družabne igre ter spletni velikoo velikooo zapestnic prijateljstva. Seveda, saj smo velikii prijatelji!
V sredo po kosilu smo si pripravili kino. Ob gledanju risanke ni manjkalo ne smeha, ne strahu. Ampak bili smo POGUMni!
Na petek 13. z dodano črno luno na koledarju, je naše otroško divjanje že po zajtrku prijetno uporabila Patricija, ki nam vsako leto popestri varstvo z urico karateja. Hvala!
Prav tako držimo tradicijo spuščanja ladjic. Zelo nas zaposli že nabiranje naravnih materialov in izdelava plovil, da ne govorimo o tekmi ladjic na Rakah. To je bilo navijanja, napetih izmenjav vodstva  in  premagovanja ovir! A važno je sodelovati, ne zmagati, kajne?
Skratka, za nami je še en super teden!
Na današnji dan pa se je že pričelo tudi prvo letošnje letovanje – v Poreču. Vsem otrokom in vzgojiteljem želimo s soncem in otroškim smehom obsijan zabaven teden!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja