Letovanje v Seči – 7. dan

Predzadnji dan našega letovanja je švignil mimo nas. Dopoldan smo zaključili s turnirjem v nogometu, na plaži pa še s turnirji v balinčkih in Dobblu. Poleg tega smo izvedli še tekmovanje v skokih v morje, tam so se borili v največjem pljusku, elegantnem, smešnem in skupinskem skoku. Slednji ne bi mogli biti bolj spektakularni! Občinstvo in sodniki so zelo uživali! Ostali pa smo ustvarjali zapestnice in urejali frizure. V morju pa nam je danes delala družbo tudi ogromna lubenica, s katere so otroci skakali, se zabavali in raziskovali obalo.
Po kosilu smo dobili še zmagovalca v namiznem tenisu. Ostali pa smo brali, počivali in se zabavali po svoje.
Na prelepo četrtkovo popoldne smo se odločili za izlet. Z ladjico smo oddrveli v Piran. Tam smo si ogledali svetilnik in tipične piranske uličice. Malicali smo na znamenitem trgu, na katerem so snemali film Poletje v školjki, nato pa se odpravili proti Tartinijevem trgu, kjer smo se posladkali s sladoledom in uživali v majhnem mestecu. Po poti z ladjico za nazaj pa smo uživali v glasbi in prepevanju pesmi.
Večer pa ni bil nič manj dolgočasen. Za začetek smo krstili naše tri nove vzgojitelje. Tekom dneva so morali nabrati različne predmete, odpeti so morali pesem brez spremljave, nato pa še zaplesati naš letošnji ples. Naloge so uspešno opravili! Hip hip hura, za naše vzgojitelje!
Za tretji, končen izziv našega tedna džungle, so nas otroci napravili v like, ki so predstavljali zgodbo v džungli. Z veliko domišljije in ustvarjalnosti smo tako vzgojitelji postali banana, gorila, kača, hrošč, drevo in žaba. Ob pripovedovanju zgodbe, so tako džungelske živali našle zaklad, ki so ga delile z otroci.
Tako, čaka nas še zadnji dan letovanja in druženja z otroci. Komaj čakamo, da vidimo, kaj nam bo prinesel.

dav

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja