Letovanje v Seči – 6. dan

V šestem dnevu našega bivanja v Seči je prevladoval šport. Že za dobro jutro smo na telovadbi zaplesali našo koreografijo. Kasneje je za prijavljene tekmovalce potekal turnir v košarki in malo kasnejši obisk plaže. Na plaži smo uživali v plavanju, ustvarjanju frizur, igranju kart, sladoledu, balinčkih in drugih vragolijah. Za kosilo smo dočakali težko pričakovano lazanjo, ob kateri smo vsi obmolknili.

Da pa si bomo za vedno zapomnili letošnje letovaje v Seči in vse novo pridobljene prijatelje, smo nove majice porisali, podpisali ali pa še kako drugače okrasili. Potem so nekateri ponovno odšli tekmovat v košarki in nogometu, ostali pa so ustvarjali zapestnice in si obnovili nalakirane nohte.

Popoldansko plažo je ponovno krasil šport. Pomerili smo se v balinčkih, nekateri pa so nadaljevali turnir v košarki.

Večer pa smo preživeli ob štafetnih igrah. Vsaka skupina je bila ena džungelska žival. Iskali smo namreč kralja živali v džungli. Kralj živali mora biti dober v hitrosti, spretnosti, natančnosti, ravnotežju, moči in gibljivosti. Slednji izziv pa je bil tudi drugi izziv od treh, da bomo prišli do skrivnega zaklada.

Malo dni nam je še preostalo in kmalu se bo naše letovanje zaključilo, ampak dogodivščin še ni konec… Le kaj nam bodo prinesli zadnji dnevi?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja