Letovanje v Seči – 5. dan

Sončno in toplo jutro je napovedalo lep in zanimiv dan. Na dopoldanski plaži smo izkoristili čas za fotografiranje skupin. Poleg tega smo na plaži še plesali naš ples, pilili tehniko plavanja, raziskovali morje z »žužkočolni« ter uživali v senci pod borovci. Senco pa smo izkoristili za igranje turnirjev v štiri v vrsto.
Pri kosilu pa so nas presenetila prva pisma staršev. Vsi otroci, ki so pisma prejeli, so jih bili zelo veseli. Hvala starši!
Dopoldanska plaža je bila zelo pestra, zato je popoldan potekal počitek ob družbi knjig. Nekateri otroci so brali našim najmlajšim, nekateri pa tudi starejšim otrokom. Zvesti poslušalci pa smo bili tudi vzgojitelji.
Na popoldanski plaži smo dokončali turnir v štiri v vrsto, si oblikovali frizure, skakali v vodo in uživali v lepem vremenu. Na plažo pa smo se odpravili malo prej kot po navadi, saj smo se zvečer odpravili v Portorož. Tam smo sebi ali svojim bližjim na stojnici kupili spominke in okraske, za zanimiv zaključek večera pa smo se odpravili še na sladoled in v zabaviščni park.
Navdušeni nad novimi doživetji in utrujeni od celega dne, smo se odpravili spat

dav

dav

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja